Hoppa till sidans innehåll

Gåfotboll

11 AUG 2019 22:59
Gåfotboll - en ny chans för dig som lagt fotbollsskorna på hyllan
  • Uppdaterad: 11 AUG 2019 22:59

För första gången i Sjövallas historia var det premiär för Gåfotboll på Vällsjön.

I England är Gåfotboll stort med hundratals klubbar. Både SVT och SR  har uppmärksammat att det börjar växa i Sverige också. Nu har chansen kommit till dig som är medlem i Sjövalla FK att testa!

Vi kör provträningar tisdagar i augusti kl 19-21 på Vällsjön (6, 13, 20, 27 aug) där vi varje gång går igenom reglerna, värmer upp, spelar och har kul. Mixade 6-personerslag. Inga tacklingar. Ingen målvakt. Inget spring. Bara svett och skratt! Vid stort intresse hittar vi en lösning framåt.

Målgruppen är främst mogen ungdom (läs 45+) som har spelat fotboll men inte längre är aktiva. En rolig och effektiv motionsform som är snäll mot kroppen.

Ingen anmälan utan kom som du är och ta gärna med dig en kompis (om de inte är medlemmar så kan de ju alltid bli!). Frågor eller funderingar? Kontakta Lena Holmberg (This is a mailto link) eller Claes Nylund (This is a mailto link)

Gåfotboll


Epost: Adressen Gömd

För några år sedan inleddes diskussioner om en samverkan mellan Sjövalla FK’s fotbollssektion och Mölnlycke IS. Bakgrunden var att Mölnlycke IS hade duktiga seniorer med ett lag som spelade i div 4, medan de inte hade inte någon som helst barn- och ungdomsverksamhet. Sjövallas Fotbollssektion hade däremot många lag med barn och ungdomar men inte någon egentlig seniorverksamhet. Man såg många fördelar med en samverkan, vilket ledde till följande:

Klubben Mölnlycke IS bytte formellt namn till Mölnlycke-Sjövalla ISFK där de duktigare seniorerna fortfarande spelar (fr.o.m. 2020 i div 5). Klubben har samma organisationsnummer som tidigare. Laget kallas kortfattat MIS/SFK. Sjövallas Fotbollssektion fick namnet Mölnlycke IS/Sjövalla FK.

Postadress:
Sjövalla FK - Fotboll
Finnsjögården 12
43541 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: +46707953626
E-post: This is a mailto link

Se all info